Kalender

Her kan du se hvornår vi har prøver, koncerter og andre arrangementer. Nederest på siden er den fulde kalender, med øvere, koncerter og alt det andet.

Koncerter

Esben Just & Basic Bigband

Do you know what it means to miss New Orleans?

Esben Just har altid været garant for troværdige fortolkninger af New Orleans Jazzen. Han har, næsten egenhændig, trukket den traditionelle jazz ud af værtshuset og ind på de etablerede koncertscener, og man mærker, at han, på sine mange rejser til New Orleans, har taget noget af byens sjæl med hjem.

Esben Just har denne gang allieret sig med den fantastiske sangerinden Margrethe Grarup, og sammen med Basic Bigband vil de præsentere publikum for en perlerække af sange med tilknytning til New Orleans. I løbet af aftenen vil Esben musikken sammen med skrøner og anekdoter fra sine rejser.

Det bliver en koncert fyldt med humor, glæde, historier og masser swingende bigbandjazz.

Billetter m.m.:

Tøjhuset Fredericia

Borgerforeningen Svendborg

Flere på vej!

Jazzdag 2018

Den 14. november afholder Dansk Jazzmusikerforening Jazzdag 2018. Basic bigband spiller med den canadiske basunist og jazzmusiker Alastair Kay (læs mere om Alastair her)! Koncerten starter kl. 20.00 på Anexet. Se mere på: https://anexet.dk/s/program/14-november-jazzdag-2018/. Det bliver en aften sprængfyldt med lækker musik!

Jazzdag 2018

(Billedet er lånt fra https://anexet.dk/s/program/14-november-jazzdag-2018/)

 

Svendborg Sommermusik 2018

Den. 24/8-2018 spiller Basic på scenen på Lille Torv i Svendborg. Se mere af programmet på plakaten herunder:

Kalender